Hier vindt u onze jaarkalender.
Voor bijzondere data (een overzicht van studiemiddagen, ouderavonden, SOT-bijeenkomsten, kerstfeest kleuters, spreekuren e.d.) zie bijzondere data 2021-2022.pdf.  In dit document staan diverse data op een rijtje.
Soms kan een starttijd in de agenda afwijken, omdat de agenda alleen hele en halve uren kent.
maandag 30 augustus 08:30
Eerste schooldag van schooljaar 2021-2022
We beginnen op de normale tijd, om 8.30 uur. Als u uw kind naar school brengt, wilt u uw kind dan tot de ingang van het schoolplein brengen? Voor de rust in school is het beter, dat de kinderen zonder begeleiding van ouders naar binnen komen. Een uitzondering hierop : Ouders van nieuwe kleuters mogen hun kinderen een week lang binnen brengen. Daarna nog een week bij de rij op het plein. Bij bijzonderheden kan er een afspraak gemaakt worden met de jufs om het even iets anders te doen.