Ouderavonden en huiswerk

Dag ouders,

Via deze link https://meet.google.com/rfp-ohev-btb  kunt u online deelnemen aan de ouderavond. Als u de link een paar minuten voor aanvang van het gesprek aanklikt, dan kunt u wachten in de 'lobby'. We laten u toe, wanneer het tijd is. U kunt de link ook van te voren aanklikken om te kijken of het geluid en de camera werkt.

Mocht u op het aangegeven tijdstip niet online zijn dan neem ik telefonisch contact met u op. Dan voeren we het gesprek via de telefoon.

Huiswerk voor volgende week:

maandag: Psalm 68:10

dinsdag: de "verboden"-en "Pas op!" borden kennen.

donderdag: Repetitie van Aardrijkskunde Thema 3 (de aarde en de zon) en de Topografie.

vrijdag: Bijbelse vragen 191 t/m 200 (op tijd beginnen met leren!)

Hartelijke groeten,

meester Voortman

Start nieuwe schooljaar en corona

We gaan D.V. maandag, 24 augustus weer beginnen. We hopen alle kinderen weer in gezondheid te ontmoeten.

We beginnen met de nodige onzekerheden. Het coronavirus vraagt nog steeds onze aandacht, maatregelen zijn nog steeds nodig.

We hopen en bidden, dat het een gezond en bovenal gezegend schooljaar mag zijn voor de kinderen, voor u en voor ons.

In de bijlage vindt u een brief over de start van het nieuwe schooljaar.

De brief gaat m.n. in op de maatregelen rond corona.

Bij de brief is ook een bijlage gevoegd die gaat over hoe om te gaan met verkoudheid ( een zogenaamde beslisboom over het al of niet naar school gaan bij verkoudheid).

Aanvullend op de brief een paar opmerkingen:

• Over luizencontrole en de eerste ouderavonden (de info- en intake-avonden) krijgt u nog aanvullend bericht. We denken hier nog over na.
  • Controleert u zelf alvast uw kinderen op hoofdluis. Dan hebben ze in ieder geval een controle gehad.
  • Eventuele aanvullingen en wijzigingen op de inhoud van de brief ontvangt u in principe via de tijdlijn van schoolwapps.

Hartelijke groeten,

Team Brekeldschool

brief corona voor start op 24 08 2020b
Beslisboom
Tabblad Ouders op website weer beschikbaar

Op de website is het tabblad Ouders (na inlog) weer beschikbaar.

Dezelfde informatie kunt u in schoolwapps 2.0 onder Links vinden. (De Links zijn feitelijk links naar de website.)

Kalender ingevuld in schoolwapps 2.0

De kalender is ingevuld in schoolwapps 2.0.

De kalender is ook op de website te bekijken.

Op dit moment is het tabblad ouders op de website niet beschikbaar.

In schoolwapps 2.0 zijn wel links naar belangrijke inhoud van de website opgenomen, die voorheen onder het tabblad ouders stond.